msv-brno-2023-001.jpg

Veletrh MSV Brno 2023

Odjehlovací stroje a technologie

Mezinárodní strojírenský veletrh je jeden z nejvýznamnějších průmyslových veletrhů ve střední Evropě. Návštěvnost je vysoce odborná, téměř osmdesát procent návštěvníků ovlivňuje rozhodování o investicích, až třetina návštěvníků patří k vrcholovému managementu. Zastoupeny byly všechny klíčové oblasti strojírenského a elektrotechnického průmyslu. Hlavním oborem je tradičně obrábění a tváření.

msv-brno-2023-002.jpg

Na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně v roce 2023 vystavovala i naše společnost. Oproti loňskému roku se náš stánek ještě rozrostl. Mohli jsme tak představit DiscMaster 6TD, jeden z největších odjehlovacích strojů firmy Loewer. Významnou část naší expozice zaujímaly nástroje pro úpravu plechových dílů firmy Boeck Technology. Návštěvníci měli možnost vidět široké portfolio nástrojů ve všech dostupných edicích.

Na našem stánku jste nově prezentovali odjehlovací stroj Loewer DiscMaster 6TD vybavený čtyřmi rotujícími a oscilujícími jednotkami, na třetí pozici patentovanými nástroji OrbitalDisc, které umožňují vytvoření stejnosměrného rozptýleného brusu.

msv-brno-2023-003.jpg

Předvedli jsme praktickou ukázku úpravy plechových dílů po pálení plazmou a laserem na odjehlovacím stroji Loewer SwingGrinder M. Naši zákazníci si mohli vyzkoušet jak snadno a rychle se dá odstranit struska a ostřina a jakých výsledků se dá dosáhnout s použitím odjehlovacích nástrojů firmy Boeck Technology GmbH.

msv-brno-2023-004.jpg

Ukázka odjehlených dílů nástroji Boeck

msv-brno-2023-005.jpg

Odjehlovací stroj Loewer SwingGrinder M.


Ucelenou nabídku odjehlování doplnily nastroje německé firmy OSBORN.

Technické kartáče Osborn zahrnují kompletní sortiment mikrokartáčů na odjehlování otvorů, ATB strojních kartáčů na odjehlování plochých a mírně členitých dílů po obrábění, například hlav válců, částí motorů, hydraulických a pneumatických dílů a honovacích kartáčů Novoflex-B.

msv-brno-2023-006.jpg.jpg

Ukázka odjehlovacích nástrojů OSBORN

msv-brno-2023-007.jpg

Ukázka odjehlených dílů nástroji Boeck


Děkujeme všem obchodním partnerům a zájemcům o naše produkty, kteří navštívili náš stánek na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně.


msv-brno-2023-008.jpg

Ukázka odjehlovacích válců Boeck

msv-brno-2023-009.jpg

Ukázka odjehlených dílů nástroji Boeck


Kontaktujte nás, rádi Vám poradíme jak zefektivnit proces odjehlování a být tak o krok před konkurencí.

Libor Puček - KPL Trading s.r.o.